Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Horoscoop van Laura Sophie

Laura Sophie heeft het sterrenbeeld Ram

Het Ram-kind vraagt om veel aandacht en moet deze ook krijgen. Het is in veel opzichten sneller dan andere kinderen en is zeer nieuwsgierig; het loopt warm voor alles wat nieuw is. Het leert in een razend tempo en zet zich vooral in als men het aanspreekt op zijn eerzucht en gevoel voor echte autoriteit. Het wil de baas zijn en als men het iets verbiedt, roept dit juist zijn nieuwsgierigheid op. Bovendien komt het dan snel in opstand. Het kan vaak roekeloos zijn en maakt dan brokken.

Indien het Ram-kind een accepterende omgeving ervaart, zal het zijn affectie overvloedig uiten. Het is zeer gul, tenzij men het kwetst of zijn strevingen blokkeert. Het heeft behoefte aan competitie en ontwikkelt in de loop der tijd een fel temperament. Bij frustratie kan het woedend worden. Als men iets van dit kind gedaan wil krijgen, moet men het niet dwingen. Men kan beter een beroep doen op zijn gevoel voor competitie. Wees spaarzaam met kritiek; prijs het voor de dingen die het goed doet.

Enerzijds is dit kind een dromer, anderzijds is het zeer praktisch ingesteld. Het is belangrijk dat men het Ram-kind discipline bijbrengt, echter zonder het het gevoel te geven dat men het afkeurt of niet van hem houdt. Houd er rekening mee dat dit kind weliswaar zijn eigen regels stelt en geneigd is door te douwen, maar tevens zeer gevoelig is, met name voor afwijzing. Op momenten dat de harde wereld de dromen van dit kind dreigt te overschaduwen, dient men het te beschermen.

Het Ram-kind heeft zijn dromen nodig. Benadert men het rustig en met onvoorwaardelijke liefde, dan is de kans groot dat het zijn dromen realiseert. Laat het zijn eigen gang gaan, in het vertrouwen dat u er bent als het mis gaat.

Deze tekst is geschreven door Dr Martin Boot en copyright is hierop van toepassing.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.